Sunday, December 2, 2012

Doodle blogwalking

Salam.. Doodle again! Hehe.. Kali ni doodle yang boleh berblogwalking! Macam cumel je kan? Huhu.. Then you should join this segment! Click HERE or banner..=)


Comel betul banner segmen ni.. So tema warna yang saya nak, pink biru. Ok? Huhu.. Saja mau try test gabungan warna-warna ni.:)


Cik Misya : Hidup penuh warna-warni.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...