Tuesday, December 18, 2012

Dapat Top Referral segmen Filzah Azzahra!!

Salam.. Huhu tak sangka saya mendapat Top Referral untuk segmen anjuran Filzah Azzahra! Rasanya sekejap je segmen yang  beliau anjurkan but saya amat berterima kasih cos sudi wat segmen INI untuk blogger macam saya ni. Ngehehe...


Hasilnya? InsyaAllah penganjur akan wat satu entri khas untuk review my blog yang tak seberapa ni. Huhu.. Semua blogger yang join juga automatically akan duduk dalam bloglist FA setahun! Sape tak join tu memang rugi ler.. Hehe...;)





Cik Misya : Top 10 student masa sekolah menengah.




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...