Thursday, December 27, 2012

Dapat doodle dari Rien Rose!!

Salam semua...! Wah rasa macam dah lama saya tak update entry rite? Maaf sesangat sebab terlampau busy! Macam-macam benda best yang saya nak kongsi tapi takpela, slow-slow. Tunggu saya tak busy okeys..;) Pagi-pagi ni buka blog, ternampak komen Rien Rose tentang doodle saya dah siap! Melalui segmen INI, saya dapat doodle free dari beliau. Comel!! Macam saya.. Ahaks..;)

Cute kan? Pinky girl bertudung plak tu. So sweet! Thanks ya Rien Rose!=)



Cik Misya : Pink sebati dengan jiwa si gadis.

5 comments:

  1. Cantik-cantik pink lagi. Saya dah update segmen pokok2u. Blog akak tersenarai dalam bloglist pokok2u. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. hehe tq buat entry dear.. thanks sebab sudi support contest rien.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...