Tuesday, December 11, 2012

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma

Salam.. Good morning everyone!! Huhu ceriakan pagi-pagi Selasa ni dengan join segmen menarik INI. Klik banner pun boleh juga..:)

Oh, ada kena jawab soalan! Huhu..

- Sejak bila berjinak dalam dunia blog? 
   Tahun 2009

- Kenapa berblogging? Best tak?
  Asalnya saya join bisnes jadi n ak gunakan blog sebagai medium bisnes. Then saya terjun bidang modelling,   
 terus saya gunakan blog sebagai medium untuk saya paparkan hasil kerja saya dalam bidang modelling. 

- Harapan pada blog di masa akan datang?
   Now harapan nak ikut jejak langkah blogger-blogger femes like Hanis Zalikha, Ben Ashaari dan  
   sebagainya. Amin..:)


Fuh! Banyak giler sponsor contest neh. Hebatlah penganjur contest neh. Syabas!!:) Tak tahu la blog saya ni awesome atau masam. Ahakss.. Ada rezeki InsyaAllah..^^ 35 orang pemenang dinantikan untuk menang salah satu hadiah yang ditawarkan. Nak tahu hadiah apa? Terjahlah blog penganjur ya!! Nak tag Ayu Insyirah.:) 



Cik Misya : Kadang-kadang blog sponsor contest pun takde follow button.

6 comments:

  1. tq ye tag ayu....jap lagi ayu join...hhehe

    ReplyDelete
  2. Good luck :)

    jom join ni
    http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. melawat ke sini dan follow awk yer

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

    ReplyDelete
  4. Contest ni dah tamat ! Check pemenang DISINI , Mungkin anda salah seorang pemenangnya :)

    http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/pemenang-contest-saya-si-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Hadiah tunai melebihi RM200 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...