Tuesday, December 11, 2012

Contest header/blog comel by Creamlovebunny

Salam.. Bila tengok je hadiah contest ni terus jatuh hati! Comel sesangat kot hadiah dia. Walaupun saya ni dah berusia 26 tahun, still lagi suka benda-benda kiut ni sometimes. Kalau dapat free lagi baguih! Barulah ceria hidup ni ye dop? Asyik serius je bosan. Kena juga jadi kanak-kanak ribena sekejap. Ahaks..;) Ok-ok kita teruskan ke SINI atau tekan banner if nak tahu about this cute contest.:)


Tengok nama contest dan banner je dah leh tahu dah contest ni memang comel-comel giteww.. Macam saya! Ahakss perasan sat!;) Ok next penganjur suruh bagi sebab why saya suka blog creamlovebunny. Ni first time la saya singgah blog beliau and baru je follow. Kreatif juga guna nama blog cumel-cumel gitu. Huhu.  Saya suka sebab simple kot. Compare dengan blog saya memang jauh berbeza la. Saya punya agak serabut tapi blog penganjur simple sangat-sangat. Cuma satu komen jela, camne nak view entri-entri yang lepas? Takde widget atau button new/old entry. Nak linkkan banner ke contest ni pun tak boleh. Ni yang bahaya ni kalau terlampau simple sangat blog sampai langsung takde button/widget penting-penting yang wajib ada dalam setiap blog. Overall saya suka blog yang comel designnya ini. Takpe, leh improve lagi bebeh!=)

Erm kena tag 3 orang ya? Ok saya tag Nurmujahidah, Dunia Wilma dan Yana Aina. Dorang-dorang ni antara blogger yang comel-comel. So memang sesuailah join contest nih. hehe. Yang tak ditag tu bukan bermakna anda tak comel. Tetap comel di hati saya tau!;)


Cik Misya : Dalam hati ada taman.

5 comments:

  1. yana comel kew?? mmg pon... kikiki thnx tag yana .. kk insyallah ... yana g terjah blog comel tue dulu ^^

    ReplyDelete
  2. Comel ya blog Wilma Cik Misya...Hehehe...
    Anyway, Wilma dah join ya ^_^
    Thanks coz sudi tag Wilma...

    ReplyDelete
  3. tq for tagging!! nak join ni,, hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha, taknak letak entry lepas sebab ada tertentu. sorry . haha . btw terima kasih join ^^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...