Monday, December 10, 2012

Calling calling calling!! Casting untuk fashion show!!

Salam semua.. Haa wat model-model kat luar sana tu atau talent-talent yang berbakat, anda dijemput hadir ke sesi casting seperti berikut :

CASTING CASTING CASTING!!
CASTING UNTUK FASHION SHOW PADA BULAN JANUARI.
KAMI MENCARI YANG BERKEYAKINAN UNTUK MENGGAYAKAN BAJU DAN TUDUNG. BARU ATAU LAMA TIADA MASALAH..!

TARIKH: 15 DISEMBER 2012 - SABTU
MASA: 100PM KE 300PM
LOKASI: STUDIO SERI KEMBANGAN, SELANGOR





SYARAT-SYARAT:
1- PEREMPUAN
2- BERTUDUNG SATU BONUS
3- BERKEYAKINAN

KEPERLUAN ANDA:
1- COMPCARD (JIKA ADA)
2- COLOR BLOCK ATTIRE, DAN BERSELUAR
3- TEPATI MASA CASTING.

IANYA BERBAYAR SETELAH ANDA DI PILIH MENYERTAI
TEAM FASHION SHOW PADA MALAM TERSEBUT.

CONFIRMKAN KEHADIRAN ANDA DENGAN EMEL KEPADA KAMI:
TAIP NAMA / HP / FB KE esmworld@yahoo.com
DAN di subjek emel taipkan JOIN CASTING 15 DISEMBER 2012

JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI..!


Mana tahu ada rezeki anda dapat menjayakan fashion show ini. Ada payment lagi tuh! ;) Wat mereka-mereka yang tak faham istilah-istilah kat atas ni (contoh : compcard) leh view SINI.


Cik Misya : Suka menguji tahap keyakinan diri.

5 comments:

  1. kalau la muja kat selangor,, memg dah start diet dah,, hahaa,, masalahnya ku jauh di timur,,, good luck kak misya!!! :D

    ReplyDelete
  2. tak ckup ketinggian ... wakakaa

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. nasib baik dah kawin. takda masa nak follow fashion show or jadi model ni :)

    ReplyDelete
  4. aihhh tak cukuo umur lah pula,huhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...