Monday, December 3, 2012

Bloglist Jue Jaynee

Salam.. Ok last segment for tonight.. Dah kepenatan dan kemengantukan tahap gaban dah nih. Huhu. Sebagai tanda support, saya wat entri special untk segmen ni. Terjah je SINI atau tekan banner untuk join juga.:)



Cik Misya : Mahu tidur sepuas-puasnya.

2 comments:

  1. Good luck!
    Ibu tag Aimi. Jika berkesempatan, jomlah join segmen ni..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-irsya-healthy-house.html

    ReplyDelete
  2. jom join anda ditag untuk memeriahkan GA ini :'D ---> http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...