Sunday, December 16, 2012

BLOGLIST FOR JANUARY 2013

Salam.. Comel je banner segmen ni. Ada kartun, aiskrim, kamera.. Kreatif la adik ni. Ecehh.. (Bukan ayat bodek ye...) ;) Tu yang wat saya tertarik nak join tu. 5 orang bertuah akan dibloglist kan dalam blog penganjur. Dan macam-macam hadiah menarik lagi menanti! Jom lah klik SINI atau banner if nak join sekali.:)




Cik Misya : Kartun jepun mesti bermata bulat dan besar.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...