Wednesday, December 5, 2012

Blogger Card dari El Farahin dah siap!

Salam.. Wow cepatnya blogger card saya siap! Hehe.. Hasil daripada saya join segmen INI.  Cer tengok, comel tak? Ahakss...;)


Kalau leh print, memang saya nak print. Senang jumpa sesape, bagi je kad ni kan? "This is my card..." Ahaksss.. Takdela, gurau je. :) Tapi baru saya perasan, ejaan Religio tu tertinggal huruf 'n'. Sepatutnya religion. Huhu. Typo agaknya. Takpela yang penting blogger card ni tetap cumel.. Thanks ya El Farahin!^^



Cik Misya : Kena re-print business card yang baru.

2 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...