Tuesday, December 18, 2012

Bakal di review lagi sekali oleh blogger My Dream...

Salam.. Oopss rasanya baru sahaja blogger sorang ni review my blog dalam entry INI. Tak sangka saya join lagi satu segmen pantas beliau di SINI, tetiba nama saya naik untuk di review lagi sekali! Alhamdulillah rezeki nak kena kritik lagi! Ahaks..;) 


Link saya di No. 5. (Rujuk gambar di atas). Komen beliau daripada review sebelum ni pun saya tak sempat nak wat pembetulan lagi. Ngee... Takpe, lagi banyak orang komen lagi banyak penambahbaikan boleh dilakukan. InsyaAllah..=)



Cik Misya : Lesson learn.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...