Monday, November 12, 2012

Topup FREE by Apih

Salam semua. Uols nak topup free tak? Sape taknak benda free kan?? Huhu. Apa kata join segmen ni! Tak susah pun.. Click HERE for more info. Nak klik banner pun boleh juga.:)


Line saya guna adalah Digi. Ala trademark dia makhluk kuning yang comel tuu.. Ngehehe..



Saya nak sangat topup ni sebab....., entah...! Wah leh plak camtu.. Hehe. But seriously motif utama saya join segmen ni bukan nak menang topup tapi impaknya terhadap follower dan traffic blog saya itu lebih besar compare mendapat topup RM5.00 tersebut. But bukan bermakna hadiah yang penganjur nak beri ni tidak bernilai, bahkan sape yang bertuah dapat tu nanti boleh senyum sampai ke telinga punya happy tau!=) So, hadiah topup ni memang diinginkan sebab bukan senang nak dapat free. Line handphone dah kaya-raya tapi nak bagi free RM5 pun susah tau! Ahaks. So sangat-sangat berterima kasih wat Apih ni sebab sudi melaburkan sedekah dalam bentuk topup ni. Kebetulan nak Maal Hijrah ni memang sesuai sesangat beramal jariah! Hehe..;)



Cik Misya : Topup melalui online je.

2 comments:

  1. dari giveaway yg sama,
    good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/topup-free-by-apih.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...