Saturday, November 24, 2012

Segmen:Add Follower Di Blog

Salam.. Jom join satu lagi segmen follow-follow neh di SINI. Nak klik banner pun boleh sesangat!=) Tamat pada 1 Disember 2012. Kejap je..:) But ada hadiah untuk 2 orang peserta bertuah!




Cik Misya : Sukar mencari pengikut sejati.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...