Monday, November 12, 2012

'Segmen Up Kan Follower & Tambah Kenalan'

Salam. Next.. Segmen berikutnya klik SINI atau banner if you want to join also.:) Tamat hujung November ni.


Follower saya sekarang... 1120 orang..


So sape-sape terbaca entri ni, saya tag anda! Wakaka.. Sudi-sudilah join segmen ni. Leh tambah kenalan juga.^^


Cik Misya : Berkawan biar beribu, berkasih biar satu.



5 comments:

  1. hi, thanks join segmen kami, hope dpt terjah blogger yg join jgk eh? hehe, senarai peserta akn diupdate.. =)

    ReplyDelete
  2. hye , dari segmen yg sama , done follow here , hope sudi follow alia balik eh :) http://alia-adasyuha96.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  3. Bw here. Dari segmen sama -->http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  4. hehe, datang kt blog ni lgi.. esok dh nk umumkn pemenang ,. hewhew, semoga berjaya

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...