Monday, November 19, 2012

Segmen : Tambahkan Followers Diblog.

Salam.. Erm next segment ni saya tertarik nak join sebab nama saya dan penganjur adalah SAMA! Ngee.. Hai Aimi!! Huhu macam hai kat diri sendiri je. Huhu.. I support your segment okeys.. For those nak join segmen Aimi ni klik je SINI atau banner.:)


Follower saya so far 1166 orang. Jauh lagi ketinggalan tu. Takpela, usaha tangga kejayaan. =) 5 link blog ya? Ok saya listkan kat bawah ni..

http://maisarahmyblog.blogspot.com/
http://wankaze.blogspot.com/
http://jiacreatifelt.blogspot.com/
http://budaktypomistaken.blogspot.com/
http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/

Cepat join sebab tarikh tamat 20 Nov 2012!! If uols join automatik blog uols akan di listkan di blog penganjur.:)


Cik Misya : Masa tadika ada sorang kawan sama nama ngan saya, Aimi Syahirah.

2 comments:

  1. singgah . :) http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2012/11/t-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete
  2. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...