Thursday, November 15, 2012

Segmen Silence Day Of Wednesday - MC + Medicine


Salam.. Huu hari ni dah hari Khamis, baru teringat should be saya update entri segmen ini pada hari Rabu sebab memang segmen ni untuk hari rabu yang kebisuan. Ngee.. Maaf wat SilenceBlogz selaku penganjur. Kebetulan memang semalam saya MC a.k.a demam. Jadi tiada kata dapat saya coretkan pada hari semalam. Hanya ubat-ubatan dan slip MC sebagai tanda Silence Day of Wednesday dari saya... 


InsyaAllah Rabu next week saya update lagi sekali entri Silence Day of Wednesday. Apa-apa pun i tetap support u la SilenceBlogz!=)



Cik Misya : Tiada kata secantik bahasa.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...