Friday, November 23, 2012

Segmen Komen Blog By Hansya #part2

Salam.. Erm mula-mula melihat tajuk segmen ni, saya agak confuse bcos segmen ni kena komen je ke? Huhu.. Rupanya kena wat entri juga..:) And yang paling best leh dapat hadiah if bertuah.. Nak tahu apa hadiah-hadiahnya? Leh tengok SINI atau klik je banner okeys..


Komen tentang blog penganjur : 1st time saya lihat blog yang berwarna-warni tapi sangat kemas! Huhu. Biasa saya jumpa blog yang colourful ni, MasyaAllah! Berpinar mata nak view. Mana entri nya, mana widget nya, mana cursornya, mana button-button penting nya sampai tak jumpa sebab tersembunyi dek warna-warni yang digunakan. But untuk Hansya, serius saya suka dengan susunan widget dan warna yang tidak berserabut. Syabas dear!^^


Cik Misya : Hidup penuh dengan warna-warni.

2 comments:

  1. assalam sis :)
    maaf, komen memang lari dari entry sis :)
    oh neway, thanks sudi komen blog kita on this segmen hari tu. hehe. but, todays, nak minta bantuan sis lagi, utk derma klik g+1 untuk segmen yang sama. bolehkan? :)
    cara klik ada tertera sis :)

    http://puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    terima kasih sis :)

    ReplyDelete
  2. http://rightnot.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html tag u !

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...