Monday, November 12, 2012

SEGMEN : Jom Kawan...

Salam.. Satu lagi segmen menambah kenalan blogger yang harus disertai!=) Seperti biasa klik SINI atau banner okeys if nak join.




Siap ada hadiah tau wat yang bertuah. Joinla ok!=)

Ni pula komen saya tentang blog penganjur.. Totally good blog she had. Kemas dan tersusun. Cuma satu jela tentang saiz tulisan.. Terlalu kecil bagi saya yang dewasa ni. Ahaks..;) Saya ni rabun, plus warna-warna digunakan agak terang, tulisan kecil, ermmm sukar sikit saya nak fokus. huhu. But overall semua ok. Pape pun Happy 1st Aniversary to your blog!=)

Cik Misya : Sokongan moral lebih diperlukan berbanding sebuah hadiah.



4 comments:

  1. haiyyakk !! sorry lmbt say TERIMA KASIH sebab join segmen saya~ saya baru balek lawatan.. sorry once again for the late respons.. TERIMA KASIH awakk~ senarai peserta di sini > http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/senarai-kawan-yang-perlu-diterjah.html

    ReplyDelete
  2. Hey there :D From the same segment :D Nice to know you :D

    ReplyDelete
  3. From the same segment. Done follow you and please visit at http://w-onaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...