Thursday, November 15, 2012

Segmen = Jom Follow Sempena Cuti Sekolah

Salam.. Huhu memang adik-adik yang bersekolah ni berlumba-lumba wat segmen ya. Semput akak ni dik! hehe. Takpe, yang penting akak support adik, adik support akak balik. Gitewwww...;) Takdelah, yang penting jalinkan persahabatan seikhlas yang mungkin. InsyaAllah diberkati. Rite? Lets click HERE or hit banner below to join this segment!=)


27 November 2012 ni tamat!


Cik Misya : Rindu nak cuti sekolah.

6 comments:

  1. Terima kasih ye kak sudi join. Eh yeke pelajar sekolah berlumba-2 buat segmen? Hehe..pape pun, ain buat segmen ni untuk tambahkan follower :3 Anyway, thanx support ye kak, assalamualaikum ^^

    ReplyDelete
  2. berjalan dalam segmen yang sama :D
    http://mainakceqita.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  3. singgah & follow sini dari segmen yang sama :D hit me back !
    http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/join-segmen-lagi.html

    ReplyDelete
  4. singgah + follow dari segmen yang sama,,, jemput singgah dan follow jugak ye,, http://bluezain.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...