Friday, November 16, 2012

Segmen Jom Follow by Farah dan Ainny

Salam.. Jom join segmen simple di petang-petang Jumaat ini..:) Hit HERE or banner to view the instructions.





Cik Misya : Susah juga kalau ada blogger suruh follow tapi satu butang follow pun takde. Haiyaa..

5 comments:

  1. dari segmen yg sama :D

    http://nsyammie.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-by-farah-dan-ainny.html

    ReplyDelete
  2. dtg follow dri segmen yg sme..http://sweetprincess4hakim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. follow you . from same segmen :) http://cakarewala.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-by-farah-dan-ainny.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...