Sunday, November 25, 2012

Segmen "I want doodle from Bieha"

Salam.. Doodle again! Huhu.. Sonok plak join segmen doodle-doodle ni. Haha. Umur dah berapa saya ni tapi sometimes still suka benda-benda comel kebudak-budakan ni. Hati muda giteww... Ahakss..;) Uols pun nak juga doodle? Kenalah wat entry ikut syarat-syaratnya kat SINI. Klik banner pun boleh juga..:)


Sebab apa saya teringin nak doodle dari penganjur ni? First of all bila tengok je header blog dia, terus saya rasa eiiii comelnya!! Huhu.. Doodle Muslimah plak tuh.. Memang cute and sweet.. So, memang saya harap terpilih as the lucky contestant untuk dapat doodle comel dan kreatif dari penganjur. Serius memang teringin!! Hope ada rezeki.. Amin...^__^ 



Cik Misya : Jangan kata melukis doodle, mengacau dodol pun tak reti!

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...