Wednesday, November 21, 2012

Segmen : Gila-Gila Follow.

Salam.. Huhu kali ni kita bergila-gila plak. Hehe. Takdelah sampai jadi gila. Just nak support segmen adik Liyana Jasmi yang comel ni.:) Jom terjah SINI atau hit je banner gila-gila kat bawah ni okeys..

My latest followers is 1180. Hope dapat tingkatkan lagi sehingga at least 2k for this year. Huhu boleh ke? Ngee... InsyaAllah..=)

Nak tag erm... Suria Amanda, Eraz Fadli & Ayut...Ni sume blogger-blogger yang rajin singgah-singgah ni. Harap dorang sudi join. Ngeee... Maaf jika tag mengganggu. Wakaka...=)



Cik Misya : Dulu suka baca majalah lawak Gila-Gila & Ujang.


8 comments:

  1. thanks tag ye Misya...setakat ni masih free...hahahaha..In Shaa Allah.tngu masa sesuai ;)

    ReplyDelete
  2. thanks misya tag akak..nak join tp akak x leh nak follow fb dia..kena blocked kat opis ni...

    ReplyDelete
  3. Salam. Thanks sebab sudi join! Jom blogwalking ke blog peserta lain. ^_^

    ReplyDelete
  4. ramainya follower...datang BW sini

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen sama
    http://www.jomsinggah.com/2012/11/segmen-gila-gila-follow-by-liyana-jasmin.html

    ReplyDelete
  6. Dari segme yg sama . Jom blogwalking http://itisstories.blogspot.com/2012/12/segmen-gila-gila-follow.html

    ReplyDelete
  7. Pengumuman pemenang bagi Segmen : Gila-Gila Follow :) Jom tengok!

    http://www.liyanajasmi.blogspot.com/2012/12/pemenang-segmen-gila-gila-follow.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...