Monday, November 12, 2012

Segmen Gambar Aku Di Vektor?

Salam.. Akhirnya baru saya tahu vector tu apa! Ahaks.. Tadi join satu segmen tu main bedal je taktahu apa benda nya vector ni. So saya joinlah satu lagi segmen vector-vector juga by Monster Cat.

Hit banner bulat ni if nak join juga.


Contoh vektor ni macam gambar bawah ni..


Contoh lain klik SINI


So, kenapa saya mahu mahu divektorkan? Huhu saya teringin nak tengok hasil wajah saya yang tak berapa comel tapi  manis ni selepas menjadi vektor. Ahakss.. Dulu saya pernah minta seorang pelukis kartun melakarkan wajah saya jadi bentuk animasi tapi kureng menjadi. So, kalau kali ni terpilih nak tengok plak hasilnya camne.:) Tapi before this ada sorang rakan blogger saya pernah animasikan wajah saya dalam entri INI.:)

Saya nak tag sape ek? Banyak tul segmen saya join hari ni sampai tak tahu nak tag sape. Huhu.. Takpela saya tag sorang blogger yang baru saja meninggalkan komen iaitu Din. If sudi, support lah segmen ni ya.:)



Cik Misya : Watak kartun tak pernah mati.

6 comments:

  1. best gak skali sekali skala men vektor2 ni hehe

    ReplyDelete
  2. Thank you join..nantikan senarai pemenang petang ini..(":

    ReplyDelete
  3. Tahniah!! Harap boleh hantar detail cepat-cepat.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/11/pengumuman-pemenang-segmen-gambar-aku.html

    ReplyDelete
  4. Yippee! AKhrinya dapat juga vektor wajah saya! hehe.. Tq fiqah!!=)

    ReplyDelete
  5. Fiqah dah send vektor sis melalui email..(":
    hope suka...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...