Monday, November 19, 2012

Segmen Follow Sampai Pengsan

Salam.. Haa kan dah agak! Nama segmen ni memang familiar! huhu. Memang asyik pengsan je saya. :p Takpe yang penting penganjur tak pengsan nak view semua entri peserta yang join segmennya nanti. Jom pengsan sama-sama di SINI. Takpun klik banner if uols nak berpengsan-pengsanan beramai-ramai. hehe..

Follower sekarang -------------> 1166 orang sahaja.=)



Cik Misya : Dulu pernah stress a.k.a down sampai pengsan dibuatnya.

4 comments:

  1. WAHHHHH...gigih cik misya kiter eh..

    ReplyDelete
  2. thanks join dear :)
    folo you here #1169

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmen yg smaa, done follow u:)

    http://sakinaalia.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    dah follow..follow me back ya..
    http://jeritpekik.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...