Wednesday, November 21, 2012

Segmen Doodle Dresses (Muslimah) by MMR

Salam.. Erm menarik gak segmen doodle-doodle ni. Huhu.. Bila tengok komen-komen kat segmen ni, saya rasa masih belum cukup 35 orang yang join. Hehe. Jom terjah SINI atau klik banner if teringin nak doodle juga!=)



Ni details doodle yang saya mahu..=)

Nama : Cik Misya
Warna mengikut angka :
1 - FF0099
2 - 000000
3 - FF0099
4 - 0099FF
5 - FF0099
Link Blog : http://www.aimisyahirah.com


Huhu taktahu lah saya ni peserta yang sempat join ke tak. Takpela, sekadar mencuba. Macam budak-budak plak main-main benda gini. Hehe.. ;)



Cik Misya : Happy Go Lucky.

2 comments:

  1. hehe slamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  2. Doodle dah siap akak
    http://iyra-monster98.blogspot.com/2012/11/doodle-peserta-31-34.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...