Monday, November 19, 2012

SEGMEN CUTI SEKOLAH

Salam.. Huhu memang ramai adik-adik blogger yang wat segmen sempena school holiday ni. Haish syoknya dapat cuti...! Dah lama tak bercuti panjang-panjang sejak dah berkerjaya ni. Huuu.. Jom support segmen ni di SINI. Klik banner if mahu join!=)


Katanya ada hadiah.. Apakah ia? Tunggulah after segmen ditutup pada 8 Disember 2012 sempena bufday penganjur yang comel lote ni.=)



Cik Misya : Birthday saya lambat lagi. Huuu...

8 comments:

  1. Jemput join giveaway ni :) http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/11/ainhaqis-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Drpd segmen yg sama XD
    Hope awk dpt bw balek and komen entri saya kay?~Thanks =D
    http://whenaidasaidso.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-sekolah-by-ira.html

    ReplyDelete
  3. come from the same segmen

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  4. rajin sunggh jon segmen2 ni ye

    ReplyDelete
  5. from da same segment.. :) done follow..

    http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  6. updatee !!

    minta tolong tengok update tentang segmen ye :) http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/11/update-segmen.html

    ReplyDelete
  7. Datang singgah dari segmen yang sama. Salam perkenalan :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...