Monday, November 12, 2012

Segmen cuti-cuti by erny

Salam.. Owh lupa cuti sekolah telah pun bermula. And this week pun penuh dengan hari-hari cuti umum such as Deepavali dan Awal Muharram. Jadi apa kata kita manfaatkan cuti-cuti kita ni dengan join segmen ni di SINI. Takpun klik aje banner berikut.


If anda bertuah, boleh menangi pelbagai hadiah menarik tau! So cecepat join k! Last date for joining is 3rd December 2012.


Cik Misya : Dah lama tak bercuti ke tempat jauh-jauh.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...