Thursday, November 15, 2012

SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER !

Salam. Memang bulan November ni musim orang wat segmen agaknya. huhu. Almaklumlah cuti sekolah plus bermacam-macam cuti umum mengunjung tiba. Rugilah if tak memanfaatkan ruangan segmen-segmen ni!=) Jom ke SINI untuk join segmen ni. Klik banner pun boleh juga..^^


Tamat : 20 November 2012.


Cik Misya : Bulan bertuah saya adalah bulan September.

9 comments:

  1. saya pulak NOVEMBER. ngee~ tapi setakat ni tak lah bertuah mana pon. hehe.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.ziarah kesini dari segmen yg sama.Salam perkenalan & Happy Blogging dear :)

    ReplyDelete
  3. datang follow sini, dr sagmen yg sma.. :D

    http://thenotanota.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete
  4. hye.. dtg dr segmen yg sama. already follow here..
    http://www.sayeshukepink.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari tuan punyer segmen , jom bw yang lain =) , btw , thanks join ek ^.^ .

    ReplyDelete
  6. singgah sini dr segmen yg sme

    jmput singgah

    ReplyDelete
  7. salam..dr segmen yg sama..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete
  8. singga sini dr segmen yg sme
    jemput singgah =)

    http://detektifsewel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...