Thursday, November 29, 2012

Segmen Bloglist Disember Ice Princess

Salam.. Wow menarik ni! Semua peserta akan direview if join this segmen walaupun tak dapat masuk bloglist!=) Jom join juga di SINI...


Esok last join! Huhu.. Memang rugilah sape tak join tu.. Ahaks..;)


Cik Misya : Gila segmen.

2 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join.. http://zafarah.blogspot.com/2012/11/pemenang-segmen-bloglist-disember-ice.html

    ReplyDelete
  2. dtg dr segmen yg sm...jom singgah blog sy...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-disember-ice-princess.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...