Thursday, November 22, 2012

Review bloglist+segmen:Jom up Follower beramai- ramai

Salam.. Jom join! Simple je syarat penyertaannya. Klik SINI atau banner okeys..;)


Simple-simple pun ada hadiah tau! =)

Hadiah Top Referral :
-Top up RM10 x 1 pemenang
-Review blog 4 bulan

Hadiah Pemenang Kedua :
-Top up RM5
-Review blog selama 3 bulan

Hadiah pemenang tempat ketiga :
-Topup RM 3
-Review blog selama 2 bulan.

p/s: untuk sesiapa yang join segmen ni akan dimasukkan dalam bloglist dan akan direview sebulan..

Tarikh tamat pada Hari Krismas 25 Disember 2012. Jom join!!


Cik Misya : Simple but smart.

2 comments:

  1. Assalamualaikum...
    selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom singgah ke blog saya..

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/review-bloglistsegmenjom-up-follower.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...