Monday, November 5, 2012

Paling banyak dapat view || Jadual Gaji 2013 Kakitangan Government

Salam semua.. Erm baru saya perasan, salah satu entri saya yang paling banyak di view sekarang adalah berkaitan Jadual Pembayaran Gaji 2013 untuk kakitangan awam. Huhu.. Terima kasih banyak-banyak wat semua pengunjung yang sudi terjah blog saya ni untuk melihat info berkenaan gaji ni. Kakitangan gomen memang gitu. hehe. Maklumlah nanti mudah nak plan perbelanjaan setahun. Plus menunggu-nunggu bila bonus seterusnya akan diberi! Ahakss.. ;) 




Dalam senarai carian Google pun entri ini berada di tangga teratas! Maybe saya orang 1st yang publish tentang berita ni. Kebetulan saya ada sumber terdekat, jadi memang senanglah nak dapat info.:)





Cik Misya : Nasib si makan gaji.

3 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...