Monday, November 5, 2012

Nasi Goreng Bonda.. Orang belanja!

Salam.. Alhamdulillah rezeki lagi hari ni. Lunch ada orang belanja. Huhu. Pergh rasa kembong perot. Ish tak senonoh Cik Misya ni kan? Haha.

So menu for lunch today, saya makan Nasi Goreng Bonda bertemankan sirap laici. First time makan kat restoran bernama Bonda ni. If uols datang Putrajaya, kedai ni kat Presint Diplomatik. Bertentangan dengan Secret Recipe, itula dia. Huhu.

So far rasa dia memang sedap. Taktaula if orang lain rasa, lain pula pendapatnya. Maybe sebab saya betul-betul lapar tu yang kata sedap. Heh. Specialnya nasi goreng bonda ni sebab ada telur hancur dan ayam berkuah ala-ala masak paprik gitu. So ada udang, ayam dan sosej! Memang kenyanglah if hadap sepinggan.

Korang nak try? Kena lah datang sini. Saya belanja tapi bayar sendiri-sendiri. Ahakss..;-)


Cik Misya : Makan banyak tapi badan tetap tak naik-naik.



9 comments:

  1. wahh sedapnya. td sy lunch nasi goreng juga :)

    ReplyDelete
  2. suke je taw post gambar makanan time sjuk sejuk n ie , mmbuatkan lapaaa

    ReplyDelete
  3. untung bila makan banyak tp badan x naik2...

    ReplyDelete
  4. Sedapnya :-)
    Terliur jugak tengok nasi goreng bonda tu...Hehehe...

    ReplyDelete
  5. sedap nampak..
    kat sini (juru, penang) pon ada 1 restoran BONDA tapi tak tau
    boss yang sama ke tak

    ReplyDelete
  6. wahh.. bes le camgitu kalau makan byk badan x naik..

    ReplyDelete
  7. sedapnya. terliur :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...