Thursday, November 8, 2012

Me as Gypsy Girl.. In Urban Street shooting..

Salam.. Lets view another photos from photo shooting by Redz Stone and team. Before this i pernah share shoot yang sama dalam entri INI but that one pakai wardrobe Animb Azman tema winter. Second wardrobe sponsored by Norhidayu Azman. Tema Gypsy Girl pula.. Yeeehhaah!;) MUA still Nur Liana..:) Thanks to all photogs, wardrobe designer, MUA, talents and organizer for this exciting shooting! Next time invite la saya lagi ea. Ahakss..










Cik Misya : Seni itu cantik bagi orang yang tahu menghargai seni.

23 comments:

  1. cantek betul la makngah ni..
    sweettttt sangat..

    ReplyDelete
  2. wah cantik sungguh ler

    ReplyDelete
  3. Wah, seriously Aimi u fotogenic la..

    ReplyDelete
  4. Wah, seriously u fotogenic la aimi

    ReplyDelete
  5. cantiknya.
    kita ni bila la dpt jadi model mcm ni. hehe

    ReplyDelete
  6. Cantiknya :-)
    Betul tu Cik Misya...
    Seni itu cantik bagi orang yang tahu menghargai seni ^_^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..
    saya datang daripada blog Triple s..
    lawanya awak.. awak model ye..
    salam perkenalanan ye :)

    ReplyDelete
  8. cntik!! beli kt mane shawls tu??
    btw ur name sama mcm rumet nani.. :)

    ReplyDelete
  9. Wah wah..glamorous sungguh nyh..:)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah thanks sume atas pujian. Semuanya kurniaan Nya. Syukur.. Hasil kerjasama satu team menghasilkan kualiti terbaik dlm setiap karya photoshoot.:-)

    ReplyDelete
  11. wahhh chanteq n comel nyee dier ^^

    ReplyDelete
  12. wah...comel lah....cantik baju 2..huhu:)

    ReplyDelete
  13. wah, cantik nyer. suke tgk.......

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...