Wednesday, November 7, 2012

Listed in Prince of Noob 's segment, thanks!

Salam.. Firstly nak ucap terima kasih bebanyak kat Prince of Noob sebab beliau salah seorang blogger yang sudi terjah dan promote my blog dalam entrinya Segmen Terjah Blog Awek #15. Huhu.. 


Dapat tahu ni sebab saya check di Traffic Source saya, keluar link blogger Noob ni. Kalau tak, memang saya tak tahu. Huhu. Agak curious juga sebab nama blognya "buasirotak". Ahaks.. Bila check-check, oh Noob publish kan blog saya dalam segmen nya ini. Thanks again!=)


Ni print scree entry yang dipublish. And if anda bertuah, dapat juga di listkan dalam segmen yang sama akan datang. Wat pengunjung-pengunjung baru yang sudi terjah blog saya melalui segmen ini diucapkan Welcome dan sudi-sudilah memfollow.. Ahaks!;)


Sebagai penghargaan, saya dah follow putera Noob ni. (anak panah merah). ^^ I'm noob also. Newbie... in blogging world. Ahaks..;)


Pape pun thank you to Noob. Sila-sila lah terjah dan follow beliau ya! Follower dia pun ramai, huhu kerdil je rasa diri ni. Ecehh..! Chill!^_____^



Cik Misya : Doakan kebahagiaan dan kejayaan orang lain itu lebih afdhal.


7 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...