Saturday, November 24, 2012

Jom serbu Festival Hijab di Anggerik Mall, Shah Alam!!

Salam.. Haa sape-sape yang duk berhampiran Anggerik Mall, Shah Alam or kawasan sekitarnya, meh la ke Festival Hijab besar-besaran ni! Sebagai membantu promotion group Hijab Comunity Malaysia (HCM), so saya jemput anda semua ke festival ni. Macam-macam ada!!


Cuma saya tak berkesempatan mahu sertai sebab this weekend ada hal perlu diselesaikan.:) If uols tengah free-free takde watpe tu, terjahlah program ni okeys. Actually dah start dari semalam lagi. Hari ni baru sempat nak posting. Happy Weekend!!=)



Cik Misya : Berhijab juga boleh berfesyen.

2 comments:

  1. Alamak! Ada Ana Muslim laa!! Tapi, tak leh pi. Huhu. Sedih sangat :(

    ReplyDelete
  2. untung lahhh tinggal kat luar. jauh dengan kelantan SACC mall

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...