Friday, November 23, 2012

Jom BW sambil Follow sampai Lebam

Salam.. Huhu habis saya kena penumbuk sampai lebam!! hehe.. Takpe nanti cover dengan foundation, hilanglah kesan lebam tuh. Heh loyar burok plak saya ya?;) Jangan risau, segmen saya join ni takdelah sampai kena bertumbuk-tumbuk hingga lebam-lebam. Hanya follow je syarat-syarat nak join kat SINI. Ataupun tumbuk banner kat bawah ni sampai lebam! Huhu..

Cantik pula banner segmen ni. Mengerlip macam lampu kelap-kelip hari raya! Hehe gurau je.. But saya sendiri pun sampai sekarang tak pandai edit gambar jadi kelip-kelip camni. Sape tahu, tolong ajar kan leh tak? hehe...



Cik Misya : Pandai guna Photoscape je.

17 comments:

  1. hehehe datang singah dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  2. Eh eh , photoscape pun boleh buat taw. Hehehe , okay done ;)

    ReplyDelete

  3. Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    btw, join jom GA hebat ni! Banyak hadiah yang osem menanti! : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  4. bw sini :)

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  5. BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  6. dah lama folo sini... keh3 :)

    jum join blog saya plaks ~

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. bw sini.. dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama ^^V

    http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. reena singgah sini..dtg dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. haii dari segmen yang same.. salam kenal n dah folow awak :)
    http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Follow sini ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yg sma. singgah dan follow blog comel ini :)

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama.:)
    jemput ke blog saya ye...

    http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama.:)
    saya dah follow awak jemput ke blog saya ye...

    http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...