Friday, November 23, 2012

Doodle Muslimah pilihan saya by Monster Doodle! Thanks!

Salam semua.. Huhu saya dah dapat doodle saya melalui segmen INI! Cepat betul penganjur siapkan doodle saya. But hasilnya comel sesangat! Ngehehe... Tq so much dear for this cute Muslimah doodle! Leh view doodle-doodle peserta lain juga di SINI.


Tetiba suka pula warna biru sekarang ni. Pantang nampak biru je, mesti macam terpana jap. But ikut jenis biru jugalah. Macam biru kat atas ni. Walhal saya ni peminat fanatik warna pink. But takpela, combine dua-dua kaler ni cantik juga ya? huhu.. Maybe leh wat tema wedding saya nanti kot?? Ngehehe..;))


Cik Misya : Pening fikir warna tema untuk my wedding's day.

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...