Friday, November 23, 2012

Bubbly Segment 02: Love Me Like You

Salam.. Yuhuuu cik puan farah bubble wat segmen lagi! hehe.. Jom support segmen yang penuh kasih sayang ni di SINI. Tak kiss-kiss kat banner tu pun boleh juga. Kiss banner je tau bukan kiss penganjur! Ahakss..;)


Tempoh nak 'bercintan-cintun' dalam segmen ni sehingga 31 Disember 2012. See lama lagi kot masa nak merendek-rendek dengan segmen ni. Huhu. Just joking... But i think semua orang suka kan kasih sayang rite? Barulah hidup aman bahagia. Cewah!


Cik Misya : Cinta itu kadangkala menyakitkan.


2 comments:

  1. haha... goodluck! wanie ta sempat nak join... bnyk assignment :)
    nice blog spt selalu :D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. :)

    sy datang dari segmen yng sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/bubbly-segment-02-love-me-like-you.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...