Monday, November 12, 2012

1stSegmen: jom masuk bloglist November By Adam

Salam semua.. Wah hari Isnin dah rupanya! Huhu punya sibuk sampai lupa hari semakin cepat berlalu. But today saya cuti! Huhu. Alhamdulillah dapat lah rest. So hari ni nak pulun join macam-macam segmen!! Ni first segmen saya nak join hari ni. Klik SINI atau banner if uols mahu join juga bloglist Adam ini.


Tarikh tamat : 17 Nov 2012.


Cik Misya : Musim orang wat segmen.


5 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...