Thursday, October 18, 2012

Segmen tingkatkan followers sampai lebam

Salam.. Again! Kena penumbuk lagi sampai lebam.. Huhu.. Before this pernah juga join segmen tumbuk-tumbuk sampai lebam macam ni kat SINI. Now lagi sorang blogger anjurkan segmen labih kurang serupa. Mahu lebam-lebam saya dibuatnya. Hehe. But don't worry.. Segmen ni takde sampai kena belasah-belasah orang. Wat entri je.. Huhu. Nak bertumbuk gak? Klik SINI atau banner okeys..


Berikut adalah print screen followers saya (red box): 898 orang (cantik kan nombor ni? hehe)


Want to tag... Mrs. Eady, Sue-Rya Qistina dan semua yang membaca entri ini!! Huhu.. Jom join okeys..!!

Pesanan penaja:

3 Pemenang yang berjaya meningkatkan
followers sebanyak mungkin akan mendapat hadiah misteri :)
dan 10 orang bertuah akan dimasukan dalam bloglist blog xiao :)

Penyertaan ni akan terbatal jika kurang daripada 30 orang join !

Tarikh tutup
30/11/2012 okay
kalau ada halangan maybe akan dituka tarikhnnya



Minat jadi model? Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html


Cik Misya :  Pernah bagi penampar kat someone.

3 comments:

  1. hihihi..thanks sudi tag saya sis. ^_^
    tapi kan, blog yg awk tag tu blog rasmi saya. hehehehe

    utk personal blog www.suriaqistina.blogspot.com
    insyaAllah if saya berkesempatan, saya join k :)

    ReplyDelete
  2. anda diTAG! sy dtg follow and join segmen ni ^-*

    http://sikedingmpun.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html#links

    ReplyDelete
  3. sy tagged awak sini :)

    http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/segmen-blogwalking-by-ieyza-afieyna_16.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...