Saturday, October 13, 2012

Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana

Salam.. Sambil-sambil ni, apa kata kita join segmen by Cik adik comel Ieka Farhana ni. Cepat-cepat lah join sebab nama segmen pun dah suruh laju-laju kan? Tekan minyak lebih skit k! Make sure jangan sampai kena saman! Ahakss.. Banyak plak bebelan saya. ;p Jom join SINI atau klik banner bawah ni.


Follower saya so far adalah dalam 845 orang.. Sikit je. Huhu..^^ Nak tambah laju-laju memang tak dapatlah. Almaklumlah blogger kerdil like me ni masih jauh perjalanan. Ngee..

Nak tag 2 sahabat blogger a.k.a 2 gojes ladies!^__^ ---> Si Matatajam dan Farah Waheeda


Cik Misya : Suka driving laju-laju supaya tak mengantuk.

17 comments:

  1. singgah :)

    dah follow ur blog

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    do like my pages also :D

    ReplyDelete
  2. okay deary...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    siap! ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan... dari segmen yang sama .. done follow awak.. cantik nyer blog awak.. follow me
    http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  4. salam
    iman dri segmen yg sme
    done follow u

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..
    hye dr segmen yg same..
    done follow u hit me back k

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah sini dari segmen yang sama..done follow sini juga..(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    *kalau sudi join GA dalam entry tuh*

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..
    hye dr segmen yg same..
    done follow u hit me back k

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete

  8. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    BTW, kalau free joinlah GA nie,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  9. shu dtg dari segmen iekafarhana. Salam kenal. Followed! Hit me back :)

    http://mung2.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal! datang dari segmen yg sama! :)

    http://niswatussolikah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  11. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen Tambah Followers Laju Laju..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  12. http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju.html

    follow blog saya tau...
    terima kasih

    ReplyDelete
  13. dah follow..
    singgah sini yer

    http://speckygirlcikira.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  15. I dr segmen yg same. jemput datang ke Http://uraniumlover.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Done follow you. Dari segmen yg sama:

    http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...