Friday, October 12, 2012

Segmen : Siapa blogger bertuah by Nelly dan Nabila Medan

Salam.. Satu lagi segmen! Hehe memang saya gila bersegmen nowadays! Minta maaflah wat rakan-rakan blogger if kat dashboard anda asyik keluar entri saya bersegmen je. Ngeee... But at least saya support rakan-rakan blogger di luar sana. Anda pun boleh join juga rite?;) Ok, nak join segmen ni? Click HERE or banner..


Penganjur segmen ni ada 2 orang. Bff agaknya. Hehe.. Baguslah camtu kan? So saya nak tag bff (blogger friend forever) saya juga untuk join segmen ni. ;) 


Saya tag dorang because sebagai tanda penghargaan atas kesudian mereka yang tak jemu-jemu singgah blog saya sambil tinggalkan jejak. But jangan risau, rakan-rakan lain juga saya tag! BFF saya juga! Muah3x! Hehe. Cuma penganjur nak 3 yang utama.. Jangan segan-segan bw di sini lagi ya!=)


Cik Misya  : Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia?

5 comments:

  1. Tq join segmen kami ! Hehehe . Pastikan link diberikan kepada kedua-dua blog di kotak komen . Tq ^__^

    Good luck for you !

    ReplyDelete
  2. Ewahhhhh....Blogger Frends Forever erk dearrr..tq..tq..tqq..muaxxxxxxxx..awwwww,terlebih sudah :D.
    Okai,Cik join tq sbb tag cik^^

    ReplyDelete
  3. singgah sini~

    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

    ReplyDelete
  4. Thanks Cik Misya :-) coz sudi tag Wilma...
    Ada peluang Wilma join k...
    Coz sekarang nie busy sikit :-)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan. dtg blogwalking dari segmen nelly dan nabila. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...