Tuesday, October 2, 2012

SEGMEN : REVIEW BLOG BY AIN

Salam.. Fuh nasib baik masih sempat join segmen ni! Hari ni tarikh tamat..! Senang je nak join.. Tengok syarat-syaratnya di SINI atau klik cute header kat bawah ni..


Ok siap! Lets send this to Cik Ain selaku penganjur..=)


Cik Misya : Stay cute!

3 comments:

  1. Hai,..Ini dia senarai peserta =) saye x boleh review blog 2 minggu sebab saye ade exam, harap awak faham, lepas habis exam, saye review semua blog okay ?=)

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-review-blog-by-ain.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama ^_^ Follow sini ^^
    > http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-review-blog-by-ain.html

    ReplyDelete
  3. datang terjah ni...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/10/segmen-review-blog-by-ain.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...