Thursday, October 4, 2012

Segmen : Pencarian Bloglist Muslimin & Muslimat by Nurul

Assalamualaikum... Em panjang salam saya kali ni ya? Huhu.. Kebetulan segmen yang saya nak join ni ada kena-mengena agaknya.. Buat para muslimin dan muslimat di luar sana, saya menjemput anda join segmen anjuran saudari Nurul ini. [Ayat baik gilerrr!] Hehe.. Oopps! Sopan ok... ^^ Lagipun malam Jumaat ni kan.. Elok diisi dengan perkara-perkara yang berfaedah lagi mendatangkan pahala. Ewah-ewah, yang saya ni berblogging takpe pulak?? Huhu.. Mencari rakan-rakan baru dan merapatkan silaturrahim sesama blogger tiada salahnya bukan?;) [Pandai spin ayat!]

Jadi anda semua, apa lagi ditunggu? Jom click SINI untuk join. Atau click kat banner paling sweet pernah saya tengok kat bawah ni..=)



Marilah kita merapatkan ukhuwah kita sesama saudara Islam ok. Kalau betul niat kita, InsyaAllah baiklah hasilnya.. Bagus adik Nurul ni. punya segmen. Punya maksud tersirat tersendiri.=)



Cik Misya : Masyarakat Malaysia terutama kaum Melayu lebih suka menjatuhkan kejayaan bangsa sendiri.

6 comments:

  1. Terima kasih jenguk blog kak zan..

    ReplyDelete
  2. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/pencarian-bloglist-muslimin-muslimat-by.html

    iman dri segmen sme
    done follow

    ReplyDelete
  3. dr segmen sama.. follow back..

    http://are-nieyz9198.blogspot.com/2012/10/pencarian-bloglist-muslimin-muslimat-by.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..
    dr segmen yg sama..salam perkenalan ^^

    http://kotakbintanghati.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-muslimin.html

    ReplyDelete
  5. mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-muslimin.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...