Wednesday, October 24, 2012

'Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++'

Salam.. Comel je segmen dari seorang yang bergelar ibu ni a.k.a Iena Gie. Teringat plak kat my mom bcos saya panggil mak saya dengan panggilan ibu.:) Gara-gara masa kecil tengok iklan susu nyanyi lagu 'Ibu.. Ibu.. Engkaulah Ratu Hatiku..' Sampai sekarang melekat panggilan tu menggantikan panggilan emak.^^

Jom join segmen ibu ini dengan klik SINI atau banner bulat yang comel kat bawah ni okeys..


Memang target this year nak capai follower 1000 orang. Harap-harap tercapailah impian itu. InsyaAllah..:) Bcos tahun depan maybe saya dah busy with many important things including prepare for my big day. Memang this year pulun habis join segmen-segmen gini. hehe..



Cik Misya : Badan kecil, impian besar.

17 comments:

  1. wahhhwahhhwahh..rajin bersegmen..btw happy segmen dear ;)

    ReplyDelete
  2. Datang singgah dari segmen yang sama. Salam perkenalan. Btw, done follow you :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  3. Hi .. Datang dari segmen yang sama . Done follow kak Aimi! Jom visit tisya balik :)
    http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  4. as salam,

    dr segmen sama.

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  5. Salam dear.. time kasih join segmen ibu..harini baru ibu dpt berblogwalking.. senarai terbaru dah di upadte.. selamat bw n follow memfollow ye.. (^__^)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-s000.thml

    ReplyDelete
  7. selamat pagi..husna dari segmen yg sama..jom terjah..
    boleh follow sekali..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    dan husna dah follow sini..=D

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen sama. Dah follow sini. Sudikanlah diri follow kita balik ye :)
    http://meroyanz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  9. http://jannaharyanna.blogspot.com/2012/10/segments-jom-up-followers-sampai-1000.html
    i dari segment yg sama. done follow . silalah follow sy .

    ReplyDelete

  10. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom UP Follower Sampai 1000++

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  11. fairus done foLLow sini sambiL bw...jemput singgah bLog fairus
    http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  12. linee dh follow dh..http://linee-neenee.blogspot.com/2012/11/jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  13. hai..sy dtg singgah n follo belog ni..
    slm perkenalan dr sy :)

    http://violetulip93.blogspot.com/2012/11/jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  14. hai...kak bunga singgah sini...jom follow mengfollow...hehe ^_^
    http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  15. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html..dari segmen sama :-)

    ReplyDelete
  16. yanaa dtg dari segmen yg same ! Dah follow :) Hrp follow balek ye.
    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...