Tuesday, October 23, 2012

Segmen : Jom Follow MengFollow By Puteri Ennaidi

Salam.. Em nak join satu segmen pagi ni. Huhu.. Klik SINI atau banner okeys if uols pun nak turut serta.


Tag 5 orang gojess berikut :




Cik Misya : Tak popular, tak ramai peminat mahupun follower.:p

10 comments:

  1. saya masuk blog dia tak nampak apa-apa pun..
    sat g saya cuba lagi

    ReplyDelete
  2. Thanks Cik Misya coz sudi tag Wilma...
    Ada masa Wilma join ya ^_^

    ReplyDelete
  3. Semoga akan bertambah juga follower Cik Misya...

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen , kalau ade mase aka fara join jugak :)

    ReplyDelete
  5. rajinnyer jpin segmen yek

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih Join segmen yang puteri buat first time ni :) Follow semua peserta yg join segmen puteri :)

    http://putriofficialblog20.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-jom-follow-mengfollow.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama. Salam PErkenalan…Dah follow awk..jom follow saya : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  8. Haiii..
    Eyrra dah join segmen ni...
    Follow blog Eyrra juga tau...
    Thanks..

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...