Monday, October 15, 2012

Segmen Blogwalking By Ieyza Afieyna

Salam.. Saya suka tul tengok blog pink comel-comel ni. Salah satunya blog penganjur segmen yang saya nak join ni. Uols nak join juga? Klik SINI or banner okeys..=)



3 orang yang bertuah yang saya nak tag adalah.. Miss Z, Killerkips dan Farah Waheda! Sudi-sudilah join segmen ini ya.=)

Tarikh tutup 30 Oktober 2012.


Cik Misya : Curi-curi masa join segmen.






3 comments:

  1. Cik Misya Darling... Nanty i join tau... Ngee... ^_^... Thanks for tagging me... malam sikit dah sampai rumah I join...Luv you much!

    ReplyDelete
  2. Salam .. Thanx sudi join segment nie.. First at all, sorry lambat balas jejak.. coz broadband buat masalah hari tu >.< btw, selamat blogwalking.. senarai peserta ieyza dah update.. leh check kat cnie ;)
    http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/p/senarai-perserta-segment-blogwalking-1.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...