Monday, October 29, 2012

"SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!"

Salam semua.. Jom Terjah, Follow dan Menaik!! Apa yang menaik?? Ahaks.. Jangan fikir bukan-bukan plak!;) Traffic and follower la yang menaik kan.. Jom join segmen kedua Ain ni by clicking HERE or banner colourful kat bawah neh.


Tag : Masliza Abd Razak dan Ben Ashaari. (wah berani tag Abg Ben ya!) huhu saje share-share if beliau berminat nak join.;) Yang lain-lain nak join pun digalakkan. Jangan majuk saya tak tag anda pula. hihi..


Cik Misya : Susah betul nak naikkan nama.



20 comments:

  1. Hai hai ^_^ Thanks coz sudi join segmen 2 Ain ini. Saya dah listkan senarai peserta. Jom la blogwalking :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-2.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen sama..dah folo sini..nanti singgah tau..:)

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  3. hye.. singgah sini dari segmen yg sme
    dah follow blog awk dlu
    jmput singgah blog sy plak

    http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  4. salam...dr segmen yg sama...http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini :D from the same segmen :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  6. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  7. http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html#comments

    follow me back

    ReplyDelete
  8. hye ! salam perkenalan dari saya, owner Liyana Erythrina's Bloghouse =))

    eh ? kita dalam segmen yang sama eh ?
    =p

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...dari segmen yang sama..nice blog..dah follow...jemput datang ke blog kita plak..=D

    http://thesweetsoureverlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Blog walking here.. From same segmen.. :D

    Hye!

    ReplyDelete
  11. hye,datang intai sini..dari segmen yang sama...jemput singgah ke blog saya... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, dari segmen yang sama! ^_^

    http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  13. diari segmen sama . singgah sini - http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama. Follow sini:) Follow saya balik ya. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yang sama ! Done follow blog awak , WAJIB follow blog saye balik , hehehehe . *Kalau rajin , folloow la , takpakse ^____^

    --> http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/segment-time-segmen-2-terjah-follow.html

    ReplyDelete
  16. salam.. dri segmen yg sme.. dtg n follow cny..
    http://eikasrie.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik_6284.html

    ReplyDelete
  17. Salam..dari segmen yang sama..Done follow awak :)

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  18. Salam.. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...