Monday, October 22, 2012

Secawan cupcake dan horlicks.

Salam. Erm pagi ni tak sempat mahu beli pape kat kafe ofis. Thus, ini jela breakfast saya. Cupcake and ho ho ho horlicks! Huhu

Cupcake tu dapat from my officemate. Alhamdulillah last day dia selamat bertunang dengan ofismate saya juga. Hehe. Lega saya bila tengok hasil make up yang saya suggest kat beliau. Very nice dan puas hati :-) Tahniah wat beliau. Welcome to da club! ^^

Jom nikmati secawan horlicks cereal dan cupcake!:-)





Cik Misya : Suka cupcake cream buatan my cousin, Firdaus.

4 comments:

  1. wahhh.. bekfess meletop pagi ni.. cup cake yang comel + hoholicks yang sedap.. :) nyum nyum.. :)

    ReplyDelete
  2. alahai...lawa nya cupcake tu....nak ckit! hehe..

    jemput join contest didiey ye :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  3. alamak..cantiknya cupcake tu....

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...