Wednesday, October 10, 2012

Quotes for now, today, tomorrow and forever...

Salam.. Erm selalu orang mesti wat entry hari Rabu berbunyi 'Wordless Wednesday'. Huhu. Saya sendiri pun wordless juga hari ni dan beberapa hari ni. Maklumlah busy ngan macam-macam benda. But today, dapat bermacam-macam quotes menarik from one of the boss in my department. Maybe sebagai kata-kata perangsang untuk semua staf di sini. So, saya share la dengan anda beberapa kata-kata hikmat a.k.a quotes for today yang mungkin dapat memberi inspirasi untuk anda.=)















Cik Misya : Tiada apa yang mustahil untuk dicapai.

4 comments:

  1. wah,, muja baca satu persatu,, seriously,, they touch my heart :D

    ReplyDelete
  2. pergh... esok da xperlu post da kata2 peransang..banyak giler.huhu

    ReplyDelete
  3. Paling suka pasal smile & silent.

    ReplyDelete
  4. Kata2 peransang yang mampu menaikkan semangat Wilma untuk terus berjuang mencapai impian hidup Wilma...Thanks Sis for sharing this ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...