Friday, October 5, 2012

Pengumuman terkini Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Salam semua.. Untuk segmen anjuran saya iaitu Segmen : Cik Misya Nak Follow, 3 pemenang bertuah yang akan menerima Topup RM5.00 dipilih berdasarkan Random.Org kerana lebih mudah dan tidak bias.=) Sebab before this saya mention pemenang dipilih berdasarkan Top Referral. So far peserta yang ada pun bukan selalu/menjadi sumber traffic untuk blog saya. So bagi memudahkan cara, itulah kaedahnya! hehe.. Jangan marah tau! Yang penting hadiah tetap dapat k.=)

Yang stil tak join lagi tu, apa tunggu lagi? Lihat-lihat syarat penyertaan di SINI. Dibuka sehingga 15 Oktober 2012. Yang penting mestilah anda seorang blogger kan? Nak lihat senarai peserta yang dah join lihat SINI. Anda dialu-alukan sangat mengunjungi / blogwalking blog-blog mereka. Saya dah follow semuanya! Sape tak join memang rugi ler....;)



Cik Misya : Follow randomly.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...